Cégtörténet

Cégünk, a Mester-Centrum Kft. 2003 decemberében alakult harkányi székhellyel. Fő tevékenységi köre minőségi építőanyagok fogalmazása és értékesítése.

2005 szeptemberében nyitottuk meg pécsi irodánkat, melyhez raktár valamint telephely egyaránt tartozik, így cégünk már nem csak megrendelő irodaként működik, hanem telepi készletről is ki tudjuk szolgálni Vásárlóinkat.

Néhány év alatt széles viszonteladói hálózatot alakítottunk ki, irodánk kis- és nagykereskedelmi tevékenységet egyaránt bonyolít.

Az évek során termékkínálatunk folyamatosan bővült Ügyfeleink igényeinek megfelelően, így az alapoktól a szerkezet kész állapotig az építőanyagok széles skáláját találja meg kínálatunkban, továbbá megszervezzük Vásárlóinknak a nálunk vásárolt építőanyagok ütemezett szállítását.

Beszállító cégeink mérnők szaktanácsadóival szoros együttműködésben segítünk eligazodni napjaink egyre korszerűbb termékei között, igény szerint testre szabott árajánlatot készítünk, melyben törekszünk Vevőink számára a legideálisabb megoldást felkínálni.

Reméljük, hogy mielőbb vásárlóink között üdvözölhetjük Önt is!